Un pilot American Airlines amenință pasagerii pro-Trump: „Aterizăm de urgență și vă debarcăm”

Un pilot American Airlines amenință pasagerii pro-Trump: „Aterizăm de urgență și vă debarcăm”

Un pilot al American Airlines și-a pierdut cumpătul și a amenințat că va ateriza de urgență din cauza unui număr de susținători ai lui Donald Trump. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

La câteva zile după incidentele de la Capitoliu, un videoclip în care sunt implicați susținătorii lui Donald Trump agită Statele Unite. Potrivit Business Insider, pilotul American Airlines este destul de supărat, amenințându-i pe fanii președintelui că îi va debarca. Incidentul s-a produs vineri, 8 noiembrie, pe o rută operată de American Airlines între Washington DC și Phoenix, Arizona. Într-un videoclip vizionat de peste 470.000 de ori în mai puțin de 24 de ore, pe Twitter, mai mulți susținători ai lui Donald Trump par să perturbe zborul, scandând „USA!” USA”. Un alt pasager a declarat că fanii strigau și „Fight for Trump”.

Atitudinea pasagerilor îl enervează pe pilot, după cum susține Mindy Robinson, care a postat imaginile online. „Wow. Sunt într-un avion plin de patrioți care zboară de la DC la Phoenix și am început să cântăm „USA”… și căpitanul ne spune că ne va debarca în Kansas dacă nu ne supunem regulilor ”, «American Airlines e orice în afară de American » scrie tânăra, urmărită de peste 234.000 de persoane pe Twitte. New York Post notează că Mindy a candidat fără succes la alegerile pentru Congres vara trecută, în Nevada. Tânăra mai spune și că a fost tratată nepoliticos pentru că purta o șapcă „Make America Great Again”.

American Airlines își apără pilotul

„Iată cum stau lucrurile: este un zbor de patru ore și jumătate către Phoenix. Vom ateriza forțat în mijlocul Kansasului și vom lăsa pasagerii acolo. Nu-mi pasă. Vom face acest lucru dacă trebuie. Așadar, vă rog să vă comportați adecvat”, a fost anunțul pilotului. Kansas este un stat american situat la jumătatea distanței dintre Washington și Phoenix. Business Insider scie că mai mulți pasageri nu purtau măști, pe lângă faptul că perturbau zborul. Informații sunt confirmate de American Airlines, care și-a apărat pilotul.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a subliniat „importanța respectării instrucțiunilor membrilor echipajului și respectarea obligației de a purta mască”. „La American Airlines, luăm în serios siguranța clienților noștri și apreciem încrederea pe care o acordă echipei noastre”, a adăugat purtătorul de cuvânt, care a precizat că niciun alt incident nu s-a produs în timpul zborului.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook