Pilotul ideal pentru Formula 1 a fost creat cu ajutorul Inteligenței Artificiale

  • Un program de A.I. a creat un pilot de Formula 1 ideal luând în calcul caracteristicile tuturor campionilor mondiali.
  • 34 de piloți au pus mâna pe marele trofeu de când a fost înființată Formula 1.
  • Pilotul perfect de F1 ar fi britanic, de 1,76m, 30 de ani și ar concura pentru Ferrari.

Cum arată pilotul perfect de Formula 1? În ultimele sezoane, Max Verstappen s-a apropiat mult de perfecțiune. Cu toate astea, inteligența artificială are un alt ideal. Jardine Motors Group a folosit un program cu A.I. pentru a crea pilotul perfect.

Modelul de Inteligență Artificială folosit de Jardine Motors Group a analizat toate caracteristicile celor 34 de piloți care au câștigat de-a lungul timpului titlul mondial. Desigur, avem și piloți cu mai multe trofee, Michael Schumacher și Lewis Hamilton având câte 7 titluri, în timp ce Max Verstappen le-a obținut pe ultimele trei și este favorit în acest sezon. Și ajungem așadar la pilotul perfect, conform A.I.-ului.

Acesta este britanic. Trofeele câștigate de Hamilton au cântărit serios pentru acest aspect. Apoi, el are o înălțime de 1,76 metri, adică fix media celor 34 de foști campioni. Cel mai înalt a fost Mike Hawthorn care avea 1,81, iar cel mai scund a fost Alain Prost la 1,67. În ceea ce privește echipa pe care ar reprezenta-o pilotul perfect, acesta ar reprezenta Ferrari, echipa care deține recordul de titluri mondiale, cu 16.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook