Un pasager complet vaccinat a murit cu Covid în avionul cu care călătorea spre Hamburg. „Părea că doarme”

Un pasager complet vaccinat a murit cu Covid în avionul cu care călătorea spre Hamburg. „Părea că doarme”

Un rus în vârstă de 51 de ani, care locuia în regiunea germana Schleswig-Holstein, a fost găsit mort într-un avion care tocmai sosise la Hamburg din Istanbul. Abia după ce ceilalți pasagerii au părăsit aeronava, însoțitorii de bord și-au dat seama că bărbatul decedase.

Incidentul a avut loc pe 25 ocotmbrie într-un avion al companiei aeriene Pegasus Airlines, iar anchetatorii au aflat în urma examinărilor că bărbatul era infectat cu SARS-Cov-2 și prezenta comorbidități, potrivit ziarului german Hamburger Abendblatt. Inițial nu a fost clar cum a reușit pasagerul să se îmbarce, din moment ce era infectat.

Pe 2 octombrie, Pegasus Airlines a emis un comunicat în care clarifică situația: „Conform acordului de circulație dintre Germania și Turcia, pasagerul a fost acceptat pentru zborul de la Istanbul la Hamburg după ce a dovedit că era complet vaccinat împotriva Covid”.

Compania aeriană s-a oferit să coopereze cu anchetatorii.

„Bărbatul călătorea singur, avea loc la geam”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției. „Părea că doarme, de aceea moartea lui a trecut neobservată în timpul călătoriei”.

Sursa: DeTV.us

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook