Un fost jucător de fotbal australian s-a îmbolnăvit de Covid după administrarea dozei 3 și este internat la ATI

Un fost jucător de fotbal australian s-a îmbolnăvit de Covid după administrarea dozei 3 și este internat la ATI

Fostul mijlocaș de la Western Bulldogs, Paul Dimattina, a fost internat la terapie intensivă după ce a suferit o reacție adversă la scurt timp după vaccinarea cu doza suplimentară a vaccinului anti-Covid. Dimattina, care face chimioterapie pentru a se trata de miastenia gravis, a fost spitalizat acum câteva zile.

Potrivit The Herald Sun, bărbatul în vârstă de 47 de ani a suferit un efect advers după a treia doză a vaccinului Pfizer și apoi a contractat Covid.

Condițiile de sănătate preexistente ale lui Dimattina au contribuit la reacția negativă a organismului după rapel, deoarece miastenia gravis provoacă slăbiciune musculară și are efect asupra sistemului nervos.

Însă rămâne neclar care a fost factorul decisiv – vaccinul Pfizer, tratamentul pentru miastenia gravis, Covid-19 sau o afecțiune nedezvăluită – care a făcut ca Dimattina să aibă nevoie de tratament într-o secție ATI.

„Nu am avut niciun simptom, m-a lovit brusc”, spune Dimattina de pe patul său de spital pentru The Herald Sun. „Am avut o reacție la doza de rapel, dar acum am și Covid.

„Lupt cu tot ce am pentru a mă face bine”.

Sursa: News.com

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook