Studiu| Colegul preferat de la job este de sex opus pentru 48% dintre români, iar 36% vorbesc zilnic cu cel mai bun prieten de la job chiar dacă lucrează de acasă

Studiu| Colegul preferat de la job este de sex opus pentru 48% dintre români, iar 36% vorbesc zilnic cu cel mai bun prieten de la job chiar dacă lucrează de acasă

Se întâmplă uneori să stai așa de mult la muncă încât colegii îți devin prieteni sau ajung să fie chiar ca o a doua familie. Dar cine este colegul tău preferat? Un sondaj făcut de Best Jobs arată că pentru 48% dintre noi, colegul cu care ne înțelegem cel mai bine este de sex opus.


6 din 10 angajați români consideră că au o relație mai mult decât profesională cu colegul preferat, iar aproape un sfert îl percep chiar ca cel mai bun prieten. 37% au declarat că se sprijină unul pe altul în activitatea profesională, iar 3 din 10 spun că se încurajează, se amuză reciproc, își fac complimente, dar discută și despre viața personală.


36% spun că vorbesc zilnic cu cel mai bun prieten de la job, iar 2 din 10 declară că discută mai rar de când cu work from home. De asemenea, patru din zece respondenti iau prânzul cu acest coleg cel puțin o dată pe săptămână. Pe de altă parte, doar 15% ies împreună seara, după muncă, la o bere sau la un pahar cu vin.

Uite și statistica în procentaje:
6 din 10 angajați: au o relație mai mult decât profesională cu colegul preferat
37%: se sprijină unul pe altul în activitatea profesională
3 din 10: se încurajează, se amuză reciproc, își fac complimente, dar discută și despre viața personală
36%: vorbesc zilnic cu cel mai bun prieten de la job
2 din 10: discută mai rar de când cu work from home
4 din 10: iau prânzul cu acest coleg cel puțin o dată pe săptămână
15%: ies împreună seara, după muncă, la o bere sau la un pahar de vinzi

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook