“Simțeam că am lame în gât”. Declarația Secretarului de Stat în Ministerul Sănătății din Anglia, infectat cu COVID-19

“Simțeam că am lame în gât”. Declarația Secretarului de Stat în Ministerul Sănătății din Anglia, infectat cu COVID-19

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a fost testat pozitiv cu COVID-19 săptămâna trecută, la câteva ore după ce Boris Johnson a făcut anunțul că este infectat.

Hancock a spus că n-a putut mânca, bea sau dormi corespunzător timp de aproximativ două zile, ca urmare a infectării cu coronavirus, conform ITV News.

El a declarat pentru Good Morning Britain că “Timp de două zile am simțit că am lame în gât, am avut gâtul foarte, foarte uscat. N-am putut să mănânc și să beau”. În plus, a tușit și a pierdut în greutate.

Matt Hancock a ieșit din izolare ieri, dar premierul Boris Johnson nu a dat o declarație oficială, iar anumite surse din Anglia spun că se află încă în izolare, prezentând simptome ușoare.

Guvernul de la Londra a fost criticat pentru faptul că nu face suficiente testări. Hancock spune că face tot ce poate pentru a ajunge la un număr de 250,000 pe zi.

În prezent, se fac doar 10,000 de teste pe zi în Marea Britanie. Aproape 34,000 de oameni au fost depistați cu COVID-19 până în acest moment.

 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook