Sesiune de autografe cu Trump: „Vinde-l diseară pe eBay, iei 10.000 de dolari”

Sesiune de autografe cu Trump: „Vinde-l diseară pe eBay, iei 10.000 de dolari”

Scena are loc în Lake Charles, Louisiana, sâmbătă, 29 august. Statul este devastat de uraganul Laura, unul dintre cele mai violente care au lovit această parte a Statelor Unite. Donald Trump, în mijlocul campaniei electorale pentru realegerea sa, a mers în oraș pentru a întâlni cetățenii afectați de viitură.

După ce examinează situația împreună cu autoritățile din Lake Charles, președintele se pregătește să plece. Aici intervin cererile de autograf. Imediat, Donald Trump s-a apucat de treabă. El semnează o foaie, apoi două… „Vreau să vină aici, băieții ăștia”, le spune celor din jur. Apoi exclamă, în timp ce predă o bucată de hârtie, „Dacă o vinzi pe eBay, vei câștiga 10.000 de dolari pentru el”.

El repetă această evaluare de mai multe ori. „Cine o să-l primească pe ăsta? Vinde-l diseară pe eBay. 10.000. Hârtia lipsește? Nicio problemă, asistentul său scoate foi din sacou. Donald Trump oferă apoi aceste sfaturi pentru investitori: „Dacă îți adăugi numele pe el, va pierde mult din valoare. Vinde-l în această seară pe eBay.”, glumește președintele, spre amuzamentul celor prezenți.

O evaluare peste cota de piață

Nu este prima dată când președintele Statelor Unite vorbește despre valoarea autografelor sale. „Semnez pe lucruri și a doua zi le văd pe eBay”, i-a spus în ianuarie directorului executiv al platformei de licitație. Și a adăugat: „Cineva mi-a cerut să semnez pe adidașii lui. Două zile mai târziu i-am văzut pe eBay, la un preț de 5.000 de dolari.”.

O căutare pe eBay a frazei „autograful lui Donald Trump” returnează aproximativ 600 de rezultate. În topul listei se află un tricou de baseball al celor de la New York Yankees (51.599,99 dolari, vânzătorul spera inițial la 60.000 de dolari) și o copie a cărții sale „Cum să te îmbogățesti” (o copie prezentată drept„ rară ”și evaluată la 18.450 de dolari). Celelalte autografe nu depășesc 5.000 USD.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook