Rochia și privirea Melaniei Trump, subiecte de glume pe internet

După ce a susținut propriul discurs miercuri seară la Convenția Națională a Republicanilor și a fost criticată pentru ținuta sa „de inspirație fascistă”, prima doamnă e din nou în centrul atenției.

Melaniei i-a fost greu să aleagă ce să poarte în ultima seară a Convenției. Așa că a îmbrăcat o rochie exact în nuanța ecranelor verzi folosite de studiouri pentru efectele vizuale și a lăsat imaginația internauților să își facă de cap.

Alegere vestimentară ciudată s-a ciocnit puternic și cu restul culorilor de la eveniment: covorul roșu, steagurile roș-albastre și însuși roșul republicanilor. Rochia ei Valentino este exact nuanța folosită de studiouri pentru efectele vizuale post-producție.

Cu alte cuvinte, Melania a lăsat internetul să decidă ce să pună pe ea, iar internauții nu au dezamăgit. Au îmbrăcat-o pe Prima Doamnă în statistici cu numărul de cazuri și de decese provocate de COVID-19 în SUA, poze cu Donald Trump în ipostaze stânjenitoare, imagini de la protestele care au avut loc în ultimele luni în America sau chiar în imagini cu Joe Biden, principalul contracandidat al lui Trump la alegerile din noiembrie.

Seara neplăcută a continuat pentru doamna Trump, care a fost surprinsă zâmbind fals în momentul în care fiica sa vitregă, Ivanka Trump, a urcat pe scenă. Zâmbetul a fost urmat de o privire de gheață.

 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook