Rapperului Tekashi 6ix9ine, proaspăt eliberat din închisoare, i-a fost refuzată o donație de 200,000 de dolari

Rapperului Tekashi 6ix9ine, proaspăt eliberat din închisoare, i-a fost refuzată o donație de 200,000 de dolari

Organizația non-guvernamentală No Kid Hungry (Niciun Copil Flămând) i-a refuzat rapperului donația de 200,000 de dolari, pe motiv că își rezervă dreptul de a respinge acțiunile caritabile care vin din partea “celor care au activități incompatibile cu valorile pe care le susținem”.

Cântărețul este în prezent eliberat condiționat și plasat în arest la domiciliu pentru implicarea într-o organizație mafiotă din America.

Rapperul, pe numele său real Daniel Hernandez, a catalogat decizia ONG-ului ca fiind “plină de cruzime”.

“Îi mulțumim domnului Hernandez pentru generozitatea de care a dat dovadă, dar le-am transmis reprezentanților săi că vom fi nevoiți să nu acceptăm donația”, se arată în comunicatul organizației care luptă pentru a reduce foametea și sărăcia în rândul copiilor.

Tekashi 6ix9ine a fost condamnat în decembrie 2019 la doi ani de închisoare, pentru implicarea în activități de tip mafiot împreună cu membrii grupării Nine Trey Gangsta Bloods. A fost eliberat în luna aprilie și plasat în arest într-o locație secretă până la ispășirea pedepsei. S-a luat această decizie pe fondul riscului de infectare cu noul virus, Tekashi fiind suferind de astm.

Hernandez a lansat săptămâna trecută prima piesă de după eliberare și a făcut o sesiune live pe Instagram urmărită de un număr record de 2 milioane de fani.

Videoclipul piesei a strâns 126 de milioane de vizualizări pe Youtube, în patru zile de la postare.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook