Prima fotografie cu Donald Trump purtând mască de protecție

Prima fotografie cu Donald Trump purtând mască de protecție
Foto: NBC News

Au apărut primele imagini cu președintele american putând mască. S-a întâmplat în timpul unei vizite la fabrica Ford din statul Michigan.

Fotografia a fost publicată în spațiul media după ce un procuror general l-a numit pe Trump „copil îmbufnat” pentru faptul că a refuzat să poate mască în timpul vizitei la uzina Ford.

Însă, la întâlnirea cu jurnaliștii, el a apărut din nou fără mască. Le-a spus reporterilor că a purtat una mai devreme.

„Am purtat mai devreme, cât timp eram în altă încăpere. Nu vreau să dau presei satisfacție”, a explicat Trump reporterilor.

Fabrica Ford din Ypsilanti, Michigan a fost reprofilată pentru a produce ventilatoare și echipamente de protecție, acesta fiind motivul vizitei lui Trump.

Directorul companiei, Bill Ford, a fost întrebat dacă i-a permis președintelui să nu poarte mască pe durata vizitei, iar răspunsul a fost: „Este decizia lui”. Înaintea întrevederii, oficialii Ford au anunțat că toată lumea trebuie să poarte mască dacă intră în clădire.

Procurorul general al statului Michigan, Dana Nessel, a dat un comunicat către Casa Albă, specificând că regulile din Michigan spun că oricine intră într-un spațiu închis și este în compania mai multor persoane, trebuie să poarte mască.

„Președintele este ca un copil îmbufnat ce refuză să respecte regulile”, a spus ea pentru CNN, adăugând că președintele are un comportament „dezamăgitor”.

 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook