Președintele Belarusului spune că prin vodka și saună vor învinge COVID-19

Președintele Belarusului spune că prin vodka și saună vor învinge COVID-19
Foto Sky News

În Belarus nu s-au luat măsuri notabile împotriva coronavirusului, iar oamenii sunt sfătuiți să facă saună și să bea vodka.

Deși în majoritatea țărilor s-au luat măsuri împotriva extinderii coronavirusului, în Belarus totul se desfășoară ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Este singura țară din Europa care încă permite desfășurarea meciurilor de fotbal, iar spectatorii au acces în tribune. Ei sunt totuși testați pentru temperatură înainte de a intra în stadion.

Foto Sky News

Liga Profesionistă de Fotbal din Belarus a spus că nu ia în calcul amânarea meciurilor sau anularea actualului sezon.

Președintele Alexander Lukashenko este determinat să tină evenimentele sportive în derulare. Mai mult, el a participat ieri la un meci de hochei pe gheată, la finalul căruia a declarat că “sportul este cel mai bun tratament pentru virus”.

Alexander Lukashenko i-a sfătuit în trecut pe cetățeni să bea 50 de ml de vodka pe zi, să meargă la saună și să ia masa de dimineață la timp. Acestea sunt secretele pentru a fi sănătosi, spune el, în timp ce consideră că măsurile luate în alte țări sunt “frenetice și psihotice”.

La finalul meciului de ieri, președintele a mai spus că “e mai bine să mori cu capul sus decât să trăiești stând în genunchi”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook