Poșta Română nu se supune restricțiilor CNSU. „Toți clienții pot intra fără certificat verde”

Poșta Română nu se supune restricțiilor CNSU. „Toți clienții pot intra fără certificat verde”

Poșta Română anunță că nu se supune restricțiilor stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU), potrivit cărora clienții primesc acces în spațiile publice doar pe baza certificatului verde. „Toţi clienţii Poştei Române, care au probleme de rezolvat la oficiile poştale, pot intra în incinta subunităţilor noastre fără a prezenta certificatul verde. Pensionarii şi părinţii pot să ridice pensiile şi alocaţiile aşa cum au făcut-o şi până acum”, transmit oficialii companiei.

Clienții trebuie să respecte măsurile sanitare: să poarte corect masca, o singură persoană poate intra în incinta oficiului, în timp ce așteaptă la intrare să respecte distanțarea de 2 m față de celelalte persoane, să își dezinfecteze mâinile la intrare și la ieșire.

„Prin natura activităţii sale de furnizor de servicii poştale universale, Poşta Română este exceptată, în conformitate cu art.12, alin. (8) din Anexa la HG 1130/2021 de la prevederile Hotărârii pentru modificarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, menționează reprezentanții Poștei Române.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook