Pentru Jocurile Olimpice de la Paris, cazările în suburbiile orașului sunt cele mai potrivite

Pentru Jocurile Olimpice de la Paris, cazările în suburbiile orașului sunt cele mai potrivite
  • Regiunea Ile de France și suburbiile Parisului sunt o alternativă la capitală pentru cei care vor merge la Jocurile Olimpice.
  • Airbnb se așteaptă la 500.000 de rezervări în perioada Jocurilor Olimpice.
  • Se observă o creștere a vizualizărilor în Vaires-sur-Marne, unde se află stadionul nautic pentru canotaj, și în Le Bourget, unde va avea loc alpinismul.

Regiunea Ile de France și suburbiile Parisului oferă o alternativă la capitală pentru cei care călătoresc în Franța pentru Jocurile Olimpice din luna iulie, scrie BBC News.

Imaginează-ți: te trezești dimineața la sfârșitul lunii iulie, soarele se strecoară printre perdele, păsările ciripesc și auzi nechezatul unui cal. Te uiți pe fereastră în curtea de dedesubt, unde un călăreț se întoarce la grajduri după un galop pe câmp. Ești cazat la o școală de echitație numită Haras de la Clairière, care închiriază camere pe Airbnb de la doar 35 de euro pe noapte.

Le Haras de la Clairière se află la 60 km vest de Paris și, deși este un pic de mers până la Turnul Eiffel (40 de minute cu trenul de la gara locală Gazeran până la Gare Montparnasse, plus 15 minute cu metroul), este la îndemână pentru evenimente olimpice care au loc la vest de Paris, cum ar fi ciclismul la Vélodrome din Saint-Quentin-en-Yvelines, evenimentele ecvestre din parcul Palatului Versailles sau ciclismul montan la Élancourt.

În zilele în care nu aveți bilete la olimpiade, puteți să vă plimbați la umbra stejarilor falnici din pădurea Rambouillet, care este mai mare decât Parisul însuși, să vâsliți peste lac în fața castelului Rambouillet sau chiar să vizitați o fermă din secolul al XVIII-lea.

Și sunt sute de locuri ca acesta la granițele regiunii pariziene.

Airbnb, care se așteaptă la 500.000 de rezervări în perioada Jocurilor Olimpice, raportează o cerere puternică în apropierea evenimentelor din suburbii. De exemplu, au văzut o creștere a vizualizărilor în Vaires-sur-Marne, unde se află stadionul nautic pentru canotaj, și în Le Bourget, unde va avea loc alpinismul.

Și chiar dacă vă îndreptați către evenimente în oraș, cazarea în suburbii poate fi totuși o alegere bună, deoarece este mai ieftin, mai puțin turistic și vă permite să explorați dincolo de reperele obișnuite.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook