Organizatorul orgiei gay de la Bruxelles nu crede că a făcut ceva greșit. „Am fost atenți, toți am avut Covid înainte”

Organizatorul orgiei gay de la Bruxelles nu crede că a făcut ceva greșit. „Am fost atenți, toți am avut Covid înainte”

David Manzheley este organizatorul orgiei gay întrerupte vineri seară de polițiști în centrul Bruxelles-ului, la care a participat și europarlamentarul maghiar Jozsef Szajer. „Dintr-o dată, în sufrageria mea erau mulți polițiști. ‘Cartea de identitate! Acum!’ Dar noi nici măcar nu purtam chiloți. Cum puteam să arătăm cartea de identitate? ”, spune el pentru Het Laatste Nieuws.

Duminica trecută, Jozsef Szajer, europarlamentar în vârstă de 59 de ani și membru al partidului de extremă dreapta al prim-ministrului Viktor Orbán, Fidesz, a demisionat (spre surprinderea tuturor) din Parlamentul European. „Pentru că politica de zi cu zi mi-a pus o povară emoțională pe umeri”, conform versiunii oficiale.

Luni, a apărut adevăratul motiv al demisiei. Politicianul maghiar fusese surprins cu două zile mai devreme în mijlocul unei orgii homosexuale pe bulevardul Anspach, la Bruxelles, în compania a 24 de bărbați. Când a sosit poliția, încercase să scape pe acoperis. Arestat, și-a prezentat apoi imunitatea parlamentară.

« Un membru al Parlamentului European? Nu am știut. Nu-l cunosc pe acest om. La petrecerile mele, invit mereu câțiva prieteni, care la rândul lor aduc prieteni, iar apoi ne distrăm împreună. »

David Manzheley, organizator al orgiei

De câteva ori pe an, doctorandul David Manzheley, în vârstă de 29 de ani, organizeaza orgii în apartamentul său, situat deasupra unui bar. El susține că nu știa că unul dintre oaspeții săi era europarlamentar.

„Comun acord”

„Nu-l cunosc pe acest om. Este prietenul unui prieten. La petrecerile mele, invit mereu câțiva prieteni, care la rândul lor aduc câțiva prieteni, iar apoi ne distram împreună. Vorbim puțin, bem puțin – ca într-o cafenea. Singura diferență este că între timp facem și sex. Nu văd ce e în neregulă cu asta. Suntem cu toții adulți, totul se întâmplă de comun acord ”, explică el.

Tânărul își dă seama că petrecerea a fost ilegală, având în vedere restricțiile de sănătate în vigoare. „Dar sincer, o mulțime de oameni sunt sătui de acest lockdown. Vrem să reîntâlnim oameni și cred că nu este nimic în neregulă cu asta. În plus, am fost foarte atenți”.

„Toată lumea a avut deja coronavirus”

David explică: „Responsabil. Am invitat zece prieteni și li s-a permis să-și aducă parteneri cu o singură condiție: toți oaspeții trebuie să fi avut coronavirus înainte și să nu aibă simptome. Am avut încredere: știam că prietenii mei nu vor minți despre asta. Sincer să fiu, nu văd care este problema. Au fost prezente și două asistente medicale, nici ele nu au considerat că este periculos „.

„Carte de identitate! Chiar acum!”

Când a sosit poliția, înștiințată de vecini, 25 de persoane se aflau în apartament. „Dintr-o dată, în surageria mea erau mulți polițiști. Cartea identitate! acum! Dar noi nici măcar nu purtam chiloți. Cum ne putem arăta cartea de identitate? Asta a făcut ca polițiștii să devină și mai furioși. Au fost foarte răi și au spus lucruri oribile despre homosexuali”.

Printre invitați, europarlamentarul József Szájer. El credea că prin demisia rapidă, prezența sa la petrecere va trece neobservată. A recunoscut însă, într-o notă scrisă, că se afla la mica orgie ilegală. „Am încălcat regulile și a fost iresponsabil din partea mea. Îmi pare rău”.

Pastile de extazy au fost găsite în rucsacul său. „Acestea nu sunt ale mele”, jură el. József Szájer este cunoscut în Ungaria ca fiind ultraconservator. El s-a opus deschis drepturilor egale pentru persoanele LGBT. În 2015, un articol spunea: „Chiar dacă József Szájer este căsătorit cu o femeie, toată lumea din această țară știe că este gay”. Cinci ani mai târziu, toată planeta o știe.

Sursa: 7sur7

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook