Cine este europarlamentarul care a participat la orgia sexuală din Bruxelles. „A fost iresponsabil din partea mea”

Cine este europarlamentarul care a participat la orgia sexuală din Bruxelles. „A fost iresponsabil din partea mea”

Parlamentarul maghiar József Szájer a fost printre cei arestați vineri, în timpul unei orgii din centrul Bruxellesului, încălcând astfel toate regulile de sănătate. Parlamentarul partidului conservator al lui Viktor Orbán admite faptele și și-a prezentat deja demisia.

Faptele, dezvăluite de presa din Belgia în această dimineață, au avut loc vineri seara într-un bar din rue des Pierres, în centrul Bruxelles-ului. Poliția a pus capăt unor partide de sex care implicau 25 de persoane, majoritatea bărbați. „Am întrerupt o orgie!”, spune o sursă apropiată poliției, pentru ziarul DH. Faptele sunt confirmate de parchetul de la Bruxelles, care nu dorește să dezvăluie circumstanțele în care s-a produs evenimentul și numele persoanelor prezente.

Imunitate parlamentară

Printre participanții dezbrăcați și aflați în poziții indecente se afla un europarlamentar, care a demisionat două zile mai târziu. Acesta a încercat să fugă pe acoperis. Însă, în încercarea de a scăpa de poliție, s-a accidentat. Când a fost arestat, a prezentat imunitatea parlamentară, determinând intervenția Ministerului de Externe.

S-a spus, de asemenea, că alți diplomați au participat la petrecerea clandestină. Alcool și droguri au fost găsite la fața locului. Toți cei prezenți au fost amendați, dar lăsați în libertate și pusi sub acuzare.

„A fost iresponsabil din partea mea”

Europarlamentarul este un membru proeminent al Fidesz, partidul conservator și populist maghiar, al cărui membru este și prim-ministrul Viktor Orbán. Bărbatul a fost chiar lider al grupului de partid în parlamentul maghiar între 1994 și 2002. Și-a continuat apoi cariera politică în Parlamentul European, unde a fos membru al Partidului Popular European, până la demisia surpriză de duminica, din „motive personale” și evocând o „oboseală” pricinuită de viața politică.

Dar marți după-amiază, în urma dezvăluirilor din presă, deputatul József Szájer a recunoscut în cele din urmă participarea la orgia sexuală și a recunoscut că demisia sa, care intră în vigoare pe 31 decembrie, este legată de acest scandal. El și-a cerut scuze într-o declarație publică. „Presa belgiană vorbește despre o petrecere privată ce s-a desfășurat la Bruxelles vinerea trecută. Am fost acolo (…) Îmi pare rău că nu am respectat măsurile împotriva coronavirusului. A fost iresponsabil din partea mea”, a recunoscut el, rugând totuși opinia publică să nu asocieze această chestiune cu partidul sau cu țara natală. „Această eroare este strict privată”, a rezumat el.

De asemenea, el a negat că ar fi consumat droguri. „Poliția spune că a descoperit extazy. Nu erau drogurile mele. Am dat o declarație poliției în acest sens ”, a spus el. Cu toate acestea, procuratura confirmă că a găsit narcotice în rucsacul politicianului. „Nu iau droguri. Am cerut chiar să fiu testat pentru a dovedi acest lucru, dar nu s-a întâmplat”.

Sursa: 7sur7

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook