Obama îți dă de citit și de ascultat. Poveștile și muzica de la Casa Albă

Obama și-a lansat pe 18 noiembrie biografia, A Promised Land, și îți dă playlistul său de la Casa Albă. Fostul președinte al Statelor Unite arată cele mai ascultate piese din timpul mandatelor sale. De la rock la jazz și hip-hop, playlistul lui Obama are piese de la Beyonce, Etta James, Bruce Springsteen și Eminem.

Din selecția muzicală nu putea să lipsească Michelle, de la Beatles, dedicată soției sale. „Muzica a jucat mereu un rol important în viața mea – mai ales în timpul președinției. Înaintea dezbaterilor, de exemplu, ascultam ‘Luck Be a Lady’ a lui Sinatra”. Barack şi Michelle Obama au semnat un contract de publicare în valoare de 60 de milioane de dolari cu Penguin, după ce au părăsit Casa Albă.

Cele 768 de pagini din biografia A Promised Land descriu începuturile vieţii politice ale lui Barack şi vor avea parte şi de o continuare. Obama a reușit vânzări record în primele 24 de ore de la lansare, reușind să vândă aproximativ 887.000 de exemplare doar în SUA și Canada. Biografia este tradusă și în limba română și a fost foarte bine primită de publicul din țara noastră.

Şi alţi preşedinţi americani au făcut bani frumoşi de pe urma cărţilor publicate după ce au părăsit Casa Albă. Bill Clinton a luat 15 milioane de dolari pentru biografia sa, iar George W. Bush 10 milioane.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook