O prezentatoare de la Fox Nation îl compară pe Fauci cu Josef Mengele, medic nazist care a realizat experimente medicale pe deținuții evrei

O prezentatoare de la Fox Nation îl compară pe Fauci cu Josef Mengele, medic nazist care a realizat experimente medicale pe deținuții evrei

Lara Logan, host-ul emisiunii Lara Logan Has No Agenda de pe Fox Nation, l-a comparat pe directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase, Anthony Fauci, cu Josef Mengele, fost medic nazist care efectua experimente pe prizonierii evrei din lagărele de la Auschwitz-Birkenau, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Asta îmi spun oamenii, că el nu este un reprezentant al științei pentru ei. El este un Joseph Mengele, medicul nazist care făcea experimente pe evrei, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Mă refer aici la oameni de pe întregul glob pământesc care spun asta”, a spus Logan în timpul emisiunii.

Întrebată de realizatorul Fox News, Pete Hegseth, despre varianta Omicron, ea a criticat vaccinarea obligatorie și că reacția autorităților la pandemia Covid-19, despre care ea susține că are rate ale mortalității comparabile cu cele ale gripei sezoniere, a fost mult prea exagerată.

„Serios acum, nu există nicio justificare pentru îndepărtarea cetățenilor de la locurile de muncă și impunerea obligației de vaccinare pentru o boală care este până la urmă tratabilă”.

Cunoscut drept „Îngerul Morții”, Mengele a realizat un număr foarte mare de experimente pe prizonieri, inclusiv inseminare forțată, amputare a membrelor, extirpare a unor organe fără anestezie, sterilizare și eutanasiere.

În timpul procesului de la Nuremberg, procurorii au stabilit că au existat mai mult de 500.000 de victime ale abuzurilor medicale ale naziștilor.

Mengele a fugit în Brazilia după război și nu a fost niciodată condamnat.

Sursa: Business Insider

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook