O grădină zoologică a pus un câine în locul leului, sperând că vizitatorii nu vor face diferența. VIDEO

O grădină zoologică a pus un câine în locul leului, sperând că vizitatorii nu vor face diferența. VIDEO

O grădină zoologică din China s-a făcut de râs în toată lumea. Au înlocuit un leu african cu un golden retriever și au sperat ca vizitatorii să nu se prindă. Reprezentanții grădinii zoologice s-au scuzat, au spus că totul a fost o neînțelegere provocată de proprietarul câinelui și au ținut să menționeze că în cușcă nu s-a aflat niciun leu, cât timp golden retrieverul a stat acolo.

Leul ar fi fost mutat în altă parte și nu au apucat să înlăture plăcuța de pe cușcă – asta a fost explicația. Vizitatorii s-au plâns că, de fapt, leii n-ar fi fost de găsit nici în alte cuști ale respectivei grădini zoologice.

Nu e prima dată când se întâmplă un astfel de incident, în China. Chiar luna trecută, în regiunea Hubei, vizitatorii au acuzat o altă grădină zoologică că a pus un rotwailer în cușca unde ar fi trebuit să fie lupi. Explicația de acolo e și mai interesantă: era și un lup acolo, dar nu-l puteau vedea vizitatorii, pentru că dormea mai tot timpul. Pe rotwailer l-au adus ca să nu se simtă lupul singur.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook