NASA confirmă colaborarea cu Tom Cruise pentru a filma în spațiu

NASA confirmă colaborarea cu Tom Cruise pentru a filma în spațiu

Ieri au apărut primele zvonuri legate de o eventuală cursă către spațiu organizată în scopul realizării unui nou film, al cărui personaj principal este Tom Cruise.

La scurt timp, administratorul NASA, Jim Bridenstine, a confirmat pe Twitter informația. “Suntem încântați să colaborăm cu Tom Cruise pentru a filma în spațiu. Avem nevoie de promovare media pentru a motiva noile generații de ingineri și oameni de știință”.

Actorul de la Hollywood este cunoscut pentru faptul că se implică și în scenele mai dificile, pe care le-ar filma în mod normal un cascador. De data aceasta, el va zbura către Stația Spațială Internațională (SSI), demonstrând că ar face orice ca filmele sale să fie cât mai autentice.

Deocamdată nu există informații suplimentare despre noua producție cinematografică. Niciun studio de producție nu este încă implicat. Există informații că SpaceX, compania lui Elon Musk, este de asemenea parte în acest proiect, la finalul căruia vom avea primul film artistic realizat vreodată în spațiu.

Există încă multe întrebări cu privire la costurile de producție, cât timp va petrece Cruise pe SSI pentru filmări sau dacă va trebui să deplaseze acolo o întreagă echipă de filmare.

Este de așteptat ca transportul să se realizeze cu ajutorul rachetelor de la SpaceX. Primul zbor al companiei va fi realizat pe 27 mai, iar dacă totul va decurge bine, este de așteptat ca acesta să devină mijlocul de transport pentru echipa de filmare. Un “bilet” dus-întors pentru o persoană este estimat de NASA la prețul de 55 de milioane de dolari.

Tom Cruise ar putea petrece minim 12-13 zile pe Stația Spațială, întrucât acesta este intervalul la care se face schimbul între astronauți. Pentru a putea realiza zborul, Cruise trebuie să facă și un antrenament special, cum era de așteptat.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook