Membrii trupei Queen, The Police și Rush vor cânta la concertul omagial pentru Taylor Hawkins

Membrii trupei Queen, The Police și Rush vor cânta la concertul omagial pentru Taylor Hawkins

La concertul omagial de la Londra pentru Taylor Hawkins, regretatul toboșar al trupei Foo Fighters, vor participa Brian May și Roger Taylor de la Queen, Geddy Lee și Alex Lifeson de la Rush, Chrissie Hynde de la Pretenders, Liam Gallagher de la Oasis și comediantul Dave Chappelle, scrie AP News.

Alți artiști anunțați sunt Chris Chaney de la Jane’s Addiction, Stewart Copeland de la Police, Omar Hakim, Rufus Taylor, Wolfgang Van Halen și trupa de coveruri Chevy Metal a lui Hawkins.

Spectacolul va avea loc pe 3 septembrie pe stadionul Wembley din Londra, iar un altul este programat pentru 27 septembrie la The Kia Forum din Inglewood, California. Artiștii pentru concertul din SUA urmează să fie dezvăluiți ulterior. Ambele concerte vor fi în beneficiul unor organizații de caritate alese de familia Hawkins.

Hawkins a murit pe 25 martie în timpul unui turneu sud-american cu trupa rock. El avea 50 de ani.

Hawkins s-a alăturat trupei Foo Fighters în 1997, apărând pentru prima dată cu formația în turneul de susținere a celui de-al doilea album al acesteia, „The Colour & The Shape”.

Și-a făcut debutul discografic cu Foo Fighters pe albumul „There Is Nothing Left To Lose” din 1999. Hawkins a cântat pe fiecare album ulterior al trupei, inclusiv pe „One by One” și „In Your Honor”, și pe single-uri de succes precum „Best of You”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook