După 25 de ani, Queen revin pe primul loc în top

de Alexandru Anghel

La 50 de ani de la înfiinţare și 25 de ani de când un album Queen nu a mai fost în vârful topului din Marea Britanie, rockerii sunt din nou numărul 1.

Queen s-au întors în vârful topului britanic pentru prima oară din 1995. Concertul lor Live Around The World a avut parte săptămâna asta de competiţie serioasă din partea unei trupe de K-pop şi din partea fostei Spice Girl, Melanie C, dar a fost preferat de fani, care l-au cumpărat în număr mare.

E al 10-lea album Queen care ajunge pe primul loc în top, şi primul de când cântăreţul american Adam Lambert s-a alăturat trupei. „Numărul 1 – numărul meu preferat”, a spus toboşarul Roger Taylor. Şi chitaristul Bryan May a mulţumit fanilor pe Instagram: „Wow, am reuşit! Pe primul loc în Marea Britanie şi în Australia!”.

Live Around The World e al 8-lea album live al britanicilor şi conţine interpretări ale unor piesa clasice ca Don’t Stop Me NowRadio Ga Ga, We Are The Champions sau We Will Rock You. A fost lansat în semn de mulţumire pentru fani, după ce turneul rockerilor de anul acesta a fost anulat din cauza pandemiei. Queen au cântat alături de solistul Adam Lambert şi la noi în ţară, în 2016, în Piaţa Constituţiei.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook