Foo Fighters va susține concerte tribut pentru regretatul toboșar Taylor Hawkins

Foo Fighters va susține concerte tribut pentru regretatul toboșar Taylor Hawkins

Trupa rock americană Foo Fighters va susține două concerte omagiale pentru regretatul său toboșar Taylor Hawkins, urmând să urce pe scenele din Londra și Los Angeles în septembrie, a anunțat miercuri grupul, notează Reuters.

Hawkins, în vârstă de 50 de ani, a murit în mod neașteptat la sfârșitul lunii martie într-un hotel din Bogota, în timpul turneului sud-american al grupului, restul turneului fiind ulterior anulat.

Concertele, care vor avea loc pe stadionul Wembley din Londra, pe 3 septembrie, și la Kia Forum din Los Angeles, pe 27 septembrie, vor fi primele reprezentații live ale Foo Fighters de la moartea lui Hawkins.

„Pentru prietenul nostru drag, colegul nostru de trupă tare, fratele nostru iubit… Foo Fighters și familia Hawkins vă aduc concertele Taylor Hawkins Tribute”, a spus trupa într-o postare pe Twitter, anunțând concertele.

De asemenea, a distribuit o declarație a soției lui Hawkins, Alison, care le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul lor.

La momentul morții lui Hawkins, procurorul general al Columbiei a declarat că o analiză inițială care includea teste toxicologice a descoperit 10 tipuri de substanțe, inclusiv THC, care se găsește în marijuana, antidepresive triciclice, benzodiazepine și opioide. Acesta nu a oferit o cauză a morții și nici nu a precizat ce volum de substanțe au fost găsite în urma analizei. Aceasta a declarat că va continua ancheta.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook