Mai mult de jumătate dintre francezi consideră că „Marea Înlocuire”, în urma căreia populația albă europeană va fi înlocuită cu negri, este o realitate

Mai mult de jumătate dintre francezi consideră că „Marea Înlocuire”, în urma căreia populația albă europeană va fi înlocuită cu negri, este o realitate

Sondajul politic Harris Interactive – care a chestionat 2.544 de persoane – tratează problema „Marii înlocuiri”. Întrebarea sondajului sună astfel: „Unii oameni vorbesc despre „Marea Înlocuire”, populația europeană, albă și creștină fiind amenințată cu dispariția ca urmare a imigrației musulmane din Maghreb și Africa. „ La întrebarea:„ Crezi că se va întâmpla un astfel de fenomen? ”, 61% dintre francezi spun „da” (și procentul este puțin mai mare în rândul tinerilor de 18/34 ani). Evident, acest „da” este predominant în rândul simpatizanților de dreapta. Dar 30% dintre simpatizanții verzi, 44% dintre socialiști și extremă stânga și 52% dintre susținătorii lui Macron spun același lucru, ceea ce este uimitor.

Și mai mulți francezii sunt îngrijorați și se tem de acest fenomen (două treimi dintre cei chestionați) și până la 52% dintre socialiști! Tinerii, pe de altă parte, sunt puțin mai puțin îngrijorați decât alții, ceea ce înseamnă că mulți cred că se va întâmpla, dar ca este în regulă.

Ce spun aceste cifre despre „Mare înlocuire”?

În primul rând, oamenilor pare să nu le pese de lecțiile oferite de presă și de elitele politice, care le spun că, în primul rând, „Marea Înlocuire” nu există – nu sunt altceva decât minciuni și teorii ale conspirației! – și în al doilea rând, aceasta mare înlocuire este un lucru admirabil. Dar oamenii văd realitatea personală, nu pe cea înfrumusețată, pe care ar vrea unii să le-o vândă. Și ceea ce văd nu le place întotdeauna.

Izbitoare este prăpastia abisală dintre partide și alegătorii lor. În timp ce partidele încearcă să vândă fenomenul sub frumosul nume de « creolizare », două treimi din francezi se tem de o înlocuire! Când vine vorba de Marea Inlocuire, vedem semne de cruce, țipete, greață și alte insulte în rândul elitelor.

Desigur, frica legată de ștergerea culturală nu este motivul principal al votului, altfel Eric Zemmour și Marine Le Pen ar câștiga detașat. Însă sondajul ar trebui să-i pună pe gânduri pe conducătorii francezi și pe cei care aspiră să devină.

Sursa: Caseur

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook