Lady Gaga trece de la Bradley Cooper la Brad Pitt. Un nou proiect cinematografic pentru artista americană

După succesul uriaș pe care l-a avut cu filmul A Star Is Born, în care a jucat alături de Bradley Cooper, Lady Gaga se întoarce la cinema. Vestea bună e că Lady Gaga va avea un partener cel puțin la fel de arătos precum Bradley Cooper. De data asta va juca alături de Brad Pitt, și nu într-un film romantic, cum a fost A Star Is Born, unde i s-a potrivit mănușă rolul de cântăreață.

Acum apare într-un thriller, care se cheamă „Bullet Train”, și care va fi regizat de David Leitch, cel care a făcut numai filme mari până acum: John Wick, Deadpool, sau cel mai recent Fast & Furios.

Bullet Train este bazat pe un roman japonez, care spune povestea unui grup de asasini, aflați la bordul unui tren de mare viteză, cu plecare din Tokyo. Încă nu știm cât de implicată va fi actrița în proiect, dacă va fi chiar unul din asasini, însă surse apropiate de producătorii filmului spun că, de data asta, este mai degrabă vorba de un rol secundar, nu de unul principal, cum a fost în A Star Is Born.

Film care, să nu uităm, i-a adus cântăreței și un premiu Oscar, pentru Cel Mai Bun Cântec Original, dar și o nominalizare pentru Cea Mai Bună Actriță. Lady Gaga mai are un film în așteptare, Gucci, al lui Ridley Scott, unde va juca alături de De Niro, Pacino și Jared Leto.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook