Inteligența artificială o readuce la viață pe Marilyn Monroe. Cum poți interacționa cu ea?

Inteligența artificială o readuce la viață pe Marilyn Monroe. Cum poți interacționa cu ea?
  • Digital Marilyn poate interacționa în timp real folosind procesarea avansată a limbajului natural, învățarea profundă și ChatGPT 3.5 de la Open AI.
  • Digital Marilyn imită trăsăturile umane într-un mod realist și poate interacționa cu utilizatorii la nivel personal.
  • Personajul se presupune că se adaptează la întrebările și interesele tale.

La mai bine de 60 de ani de la moartea ei, există acum o Digital Marilyn, creată cu inteligență artificială și capabilă să răspundă la întrebări în vocea și stilul ei, scrie Deadline. Noua versiune a lui Monroe a debutat vineri la conferința de tehnologie South by Southwest din Austin, Texas.

Digital Marilyn este un parteneriat între Soul Machines, care creează ceea ce numește Biological AI-powered Digital People și Authentic Brands Group, o companie care reprezintă simboluri precum Marilyn Monroe, Elvis Presley, Muhammad Ali, Shaquille O’Neal, David Beckham și multe alte celebrități și companii.

Digital Marilyn poate interacționa în timp real folosind procesarea avansată a limbajului natural, învățarea profundă și ChatGPT 3.5 de la Open AI. Ceea ce înseamnă că este un alt pas în extinderea capacității de a monetiza celebrități chiar și după moartea lor.

„Această colaborare exemplifică puterea transformatoare a inteligenței artificiale în conectarea mărcilor și a consumatorilor”, a declarat Greg Cross, CEO și co-fondator al Soul Machines. „Digital Marilyn prezintă inteligența noastră biologică, dând viață unei personalități iconice prin dialoguri antrenante și inteligență emoțională. Este mai mult decât nostalgie. Este o privire asupra viitorului interacțiunilor imersive.”

Digital Marilyn imită trăsăturile umane într-un mod realist și poate interacționa cu utilizatorii la nivel personal. Parteneriatul susține că durata medie a conversației cu o persoană digitală Soul Machines este de 20 de minute. Personajul se presupune că se adaptează la întrebările și interesele tale.

„Marilyn Monroe rămâne un simbol atemporal, inspirând generații cu talentul, carisma și moștenirea ei de durată”, a declarat Dana Carpenter, EVP Entertainment la Authentic Brands Group. „Suntem încântați să colaborăm cu Soul Machines, a căror tehnologie de ultimă oră este potrivirea perfectă pentru a o aduce pe Marilyn la viață în era A.I.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook