Iarna car și vara sanie| Primarul din Arad cumpără brad pentru Crăciun. „Ne pregătim”

Iarna car și vara sanie| Primarul din Arad cumpără brad pentru Crăciun. „Ne pregătim”

Călin Bibarț, primar al Aradului, anunță că pregătește achiziționarea unui brad pentru Crăciun și îi invită pe arădeni să dea sugestii în privința modelului. „N-a venit Crăciunul, dar ne pregătim”, spune Bibarț pe Facebook. Că așa-i omul gospodar, iarna face car, vara sanie.

În plus, Aradul devine eco și cumpără un brad artificial pentru a proteja natura. 20 de metri înălțime și o garanție de 10 ani – cifrele cu care se laudă primarul.

Majoritatea arădenilor care au comentat la postarea primarului sunt nemulțumiți de investiția promisă și consideră că orașul are probleme mai importante ce ar trebui rezolvate.

„Domnule Primar, țin să vă anunț că avem în circulație tramvaie vechi, de pe timpul lui Nea Nicu”, „Țânțarii pleacă singuri? Sau așteptăm până la iarnă?”, „Țara arde și baba se piaptănă!” – sunt câteva dintre opiniile împărtășite de cetățeni.

Sunt și oameni care trimit mesaje de susținere și consideră că intenția este binevenită. „Proiectul este bun, felicitări!”, „Cea mai buna idee! ❤️ Arată super bine”, spun susținătorii inițiativei.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook