Google te ajută să îți cumperi o mașină electrică. Care sunt funcțiile și instrumentele pe care le poți folosi

  • Google te ajută să-ți cumperi un EV și îți spune dacă investiția este profitabilă.
  • Google aduce funcția în Europa în 2024 și compară aspecte precum autonomia și prețul.
  • Tot în 2024 Google oferă opțiunea de a compara eficiența energetică a unui calorifer electric.

Noile funcții și instrumente de la Google, te pot ajuta acum să-ți cumperi o mașină electrică. Mai mult decât atât, te poate ajuta să vezi dacă investiția este profitabilă pentru tine, în funcție de zona în care trăiești, scrie Daily Mail.

Google oferă mai multe informații dacă o mașină electrică este potrivită pentru tine, și dacă da, îți spune și beneficiile. Compară aspecte precum autonomia și prețul. În 21 de țări, un calculator actualizat al costului combustibilului, elimină ghicitorile cu privire la câți bani ai putea economisi cu o mașină electrică, estimând costul anual de încărcare al unui anumit model, în comparație cu cheltuielile pe gazul unei mașini de dimensiuni similare.

Instrumentul Cool Roofs va fi disponibil în 15 orașe

La începutul anului 2024. Google a făcut echipă cu Serviciul Forestier din SUA pentru a utiliza învățarea automată pentru o actualizare la scară largă a modelului de răspândire a incendiilor al organizației. Tot din 2024 când vei căuta un calorifer electric sau un aparat de aer condiționat, vei avea opțiunea de a le compara eficiența energetică și de a vedea care vine cu stimulente financiare.

Mai mult decât atât, Google își mărește și mai mult influența asupra deciziilor de planificare urbană cu o nouă funcție Google Earth care demonstrează fluxul solar al fiecărei. În același timp, un instrument Cool Roofs ar trebui să fie disponibil în curând în 15 orașe la nivel global, care să stabilească care zonă ar putea fi cea mai benefică pentru integrarea acoperișului rece.

Citește și:

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook