Elon Musk este din nou în fruntea listei Forbes 400, cu o avere estimată la 251 de miliarde de dolari. Cine completează clasamentul

Elon Musk este din nou în fruntea listei Forbes 400, cu o avere estimată la 251 de miliarde de dolari. Cine completează clasamentul
  • Elon Musk este din nou în fruntea listei, cu o avere estimată la 251 de miliarde de dolari.
  • Alți membri aproape de vârful listei sunt: Bill Gates, magnatul Microsoft, și Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.
  • Trump este în continuare miliardar, Forbes estimând valoarea sa netă la 2,6 miliarde de dolari.

Cei mai bogați oameni din America sunt cu 500 de miliarde de dolari mai bogați decât în urmă cu un an. Au fost ajutați de revenirea piețelor bursiere și de un boom tehnologic al inteligenței artificiale. Ei dețin acum 4.5 trilioane de dolari ca avere, ajungând la un record care a mai fost atins în 2021.

Se pare că Elon Musk este din nou în fruntea listei, cu o avere estimată la 251 de miliarde de dolari, asta în ciuda celor 12 luni nebunești în care a cumpărat Twitter și a văzut cum acțiunile Tesla se prăbușesc.

Alți membri aproape de vârful listei sunt: Bill Gates, magnatul Microsoft, și Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care au intrat amândoi în top 10 în acest an – și rămân acolo pe locurile 6, respectiv 8. Fostul președinte Donald Trump nu mai este suficient de bogat pentru a fi inclus în Forbes 400, un clasament anual al celor mai bogate persoane din America, a anunțat revista Forbes.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook