Forbes amenință companiile care angajează foști colaboratori ai lui Trump: „Tot ce transmiteți e o minciună”

Forbes amenință companiile care angajează foști colaboratori ai lui Trump: „Tot ce transmiteți e o minciună”

Într-un articol intitulat De ce îi tragem la răspundere pe cei care au mințit pentru Trump, directorul editorial al revistei americane Forbes a avertizat toate companiile care angajează foștii consilieri ai lui Donald Trump.

„Faptul că Donald Trump și-a schimbat costumul de comandant șef cu cel de mincinos nu a surprins redacția Forbes […] Ceea ce ne-a frapat cu adevărat: numărul de oameni gata să acorde credit celor mai evidente minciuni, în numele său”, scrie Randall Lane în articolul său.

Cine intră în vizorul puternicului jurnalist american? Sean Spicer, Kellyanne Elizabeth Conway, Sarah Huckabee Sanders, Stephanie Grisham și Kayleigh McEnany, toți foști consilieri ai lui Donald Trump care, pentru Randall Lane, sunt vinovați că au contribuit la răspândirea „minciunilor” președintelui SUA timp de patru ani.

Comportament considerat iresponsabil de către redacția Forbes, care a luat o decizie fără precedent și irevocabilă: „Să fie clar pentru companii: Angajați unul dintre acești mincinosi menționați mai sus, iar Forbes va considera că tot ce transmite compania dvs. este o minciună. Urmează să examinăm, să verificăm și să supra-verificăm, să investigăm cu același scepticism ca atunci când citim un tweet de la Trump. Doriți să vă asigurați că cea mai puternică revistă de afaceri din lume vă vede ca o potențială sursă de dezinformare? Angajați acești oameni”.

Sursa: CNews

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook