Don’t follow me. Ai prea mulți urmăritori pe Instagram? E o problemă

Don’t follow me. Ai prea mulți urmăritori pe Instagram? E o problemă
  • Oamenii cu mulți urmăritori pe Instagram spun că relațiile lor sentimentale sunt afectate de succesul din social media.
  • Cei care nu au o pagină de social media sunt adesea catalogați ca stalkeri sau „persoane dubioase.”
  • TikTok a creat un ghid cu instrucțiuni pentru influenceri pentru creșterea în popularitate.

Mai multe femei spun că au fost refuzate de bărbați pe motiv că au prea mulți urmăritori, iar bărbații se simt nesiguri din cauza că un număr mare de urmăritori atrage și un număr mai mare de admiratori, scrie New York Times.

Ei cred că femeile au mai multe opțiuni pe lângă ei și sunt îngrijorați de mesajele pe care le-ar putea primi iubitele sau soțiile pe instagram de la alți bărbați. În schimb, bărbații mai siguri pe ei spun că vor o viață și o relație privată, nu una care să apară în content-ul iubitei lor. Acest semnal de alarmă nu este valabil doar la femei și bărbații cu mulți urmăritori se confruntă cu aceeași problemă.

Și dacă nu ai social media sau urmăritori e o problemă

Dacă nu ai suficienți urmăritori înseamna că respectivul cont poate fi fake, sau inactiv și dacă nu ești activ pe Instagram este un alt semnal de alarmă pe motiv că ai putea fi din sfera „persoanelor dubioase”.

TikTok lansează un ghid cu instrucțiuni pentru sărbătorile de iarnă și te ajută să devi influencer, ghidul spune că perioada sărbătorilor e numai bună pentru a face reclamă la diverse produse pentru că aproape 2 din 3 utilizatori au cumpărat produsele care au apărut pe TikTok. Ghidul te mai învață cum să faci story-time sau cum să creezi un video, ce sound-uri să folosești și cum să-ți diversifici content-ul.

Citește și:

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook