Donald Trump nu mai face parte din clasamentul Forbes al celor mai bogați 400 de americani, pentru prima dată după 25 de ani

Donald Trump nu mai face parte din clasamentul Forbes al celor mai bogați 400 de americani, pentru prima dată după 25 de ani

Pentru prima dată în 25 de ani, Donald Trump nu mai face parte din clasamentul Forbes al celor mai bogați americani. Fostul preşedinte a fost prezent în fiecare an în clasament, începând cu 1996.

Şi-a clădit averea ca om de afaceri în domeniul imobiliar şi a pierdut aproape 600 de milioane de dolari de la începutul pandemiei.

În prezent, averea sa, estimată la 2,5 miliarde de dolari, nu-i mai asigură un loc în clasamentul Forbes care-i cuprinde pe cei mai bogați 400 de americani, luând în considerare toate activele, cum ar fi proprietățile, acțiunile în companii etc.

Jeff Bezos conduce

Potrivit Forbes, Donald Trump reușise să-și păstreze locul în prima jumătate a topului celor mai bogați americani după sosirea la Casa Albă, în 2016, moment care a marcat începutul căderii sale. Până anul trecut, el a ocupat locul 339, dar acum îi lipsesc aproape 400 de milioane de dolari pentru a reintra în clasament.

Lista este dominată de miliardarul și fondatorul Amazon, Jeff Bezos, cu o avere estimată la 201 miliarde de dolari. El este urmat îndeaproape de Elon Musk (190,5 miliarde), șeful Facebook, Mark Zuckerberg (134,5 miliarde), Bill Gates (134 miliarde) și Larry Page, pe locul cinci, cu 123 miliarde de dolari.

Sursa: Le Figaro

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook