Donald Trump a părăsit Casa Albă. „Ne vom întoarce, într-un fel sau altul”

Donald Trump a părăsit Casa Albă. „Ne vom întoarce, într-un fel sau altul”

Donald Trump, cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite își încheie azi mandatul. La ora 16:30, ora României, începe ceremonia de învestire a noului președinte, Joe Biden. Trump nu participă la eveniment.

În cadrul ultimului interviu în calitate de președinte, Trump a ținut să menționeze încă o dată că a făcut o treabă remarcabilă în cei patru ani de mandat, iar rezultatele se vor vedea în următoarele luni.

„Au fost patru ani incredibili, am făcut atât de multe împreună. Mulțumesc familiei, staff-ului, oamenii nu știu cât de mult a muncit această familie. Aș fi putut avea o viață mult mai ușoară, dar asta am ales. A fost ceva foarte special, am făcut foarte multe. Prima Doamnă e o femeie delicată și frumoasă și și-a îndeplinit misiunea”.

„Mulțumesc vicepreședintelui Mike Pence, Congresului, am făcut atâtea lucruri minunate. Vă doresc o viață bună!”.

„Doresc noii administrații succes, cred că vor avea succes pentru că i-am lăsat foarte bine. În ciuda pandemiei, lucrurile pe care le-am făcut au fost incredibile și nu le-aș fi putut face fără voi. Vă iubim, vă spun „La revedere!”, ne vom întoarce, într-un fel sau altul”.

„Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare. Mulțumesc pentru susținere, veți fi în gândurile mele, Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus Melania Trump.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook