Dacă repostezi tot ce pune Trump pe Twitter, îți suspendă contul în 3 zile

Dacă repostezi tot ce pune Trump pe Twitter, îți suspendă contul în 3 zile

Contul de Twitter numit SuspendThePres a pornit ca un experiment pe 29 mai. Primul tweet a explicat de ce a fost creat: pentru a posta, cu copy-paste, tot ce postează și președintele. – „Să vedem dacă ne suspendă pentru încălcarea politicilor Twitter„.

68 de ore mai târziu, contul a fost suspendat pentru glorificarea violenței.

Creatorul contului nu a vrut să-și dezvăluie identitatea dar răspunde dacă îi trimiți DM pe Twitter și a confirmat pentru o publicație din State că este cetățean american.

Faimosul „….These THUGS are dishonoring the memory of George Floyd, and I won’t let that happen. Just spoke to Governor Tim Walz and told him that the Military is with him all the way. Any difficulty and we will assume control but, when the looting starts, the shooting starts. Thank you!” e tweetul care i-a atras suspendarea contului.

Postarea lui Trump este încă activă pe Twitter, deși este marcată cu un avertisment. Pe de altă parte, contul SuspendThePres a fost blocat pentru postarea aceluiași conținut.

12 ore a durat suspendarea contului, care acum și-a reluat activitatea de copiere a tweeturilor lui Trump.

Compania Twitter a fost deseori acuzată că este inconsistetă în măsurile pe care le ia împotriva abuzurilor și a limbajului dăunător de pe platformă.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook