Cum se comportă prințul Harry la noul loc de muncă. Șeful lui este încântat

Cum se comportă prințul Harry la noul loc de muncă. Șeful lui este încântat

Șeful companiei de coaching și sănătate mintală BetterUp, unde prințul Harry a fost angajat recent, spune că este încântat de colaborarea pe care o are cu nepotul Reginei Elisabeta a II-a. CEO-ul Alexi Robichaux este impresionat de faptul că prințul își dorește ca cei din jur să i se adreseze simplu „Harry”. „La birou, îi place să fie strigat Harry. Este un adevărat coleg, partener și îi spunem simplu, Harry”.

„Este foarte deschis, sincer, foarte umil”.

Marți, compania a anunțat că prințul a fost numit în funcția de Chief Impact Officer al BetterUp. Robichaux l-a întîlnit pe Harry anul trecut, printr-un prieten comun. „După mai multe conversații, în ultimele luni, ne-am dat seama că avem în comun energia și entuziasmul de a găsi o cale prin care să putem să colaborăm”, spune CEO-ul.

BetterUp oferă servicii de coaching şi consiliere pe probleme de sănătate mintală. Pe site-ul web al companiei, Harry figurează ca parte a echipei de conducere.

Salariul prințului nu a fost dezvăluit. „Suntem o companie privată și nu putem dezvălui salariile angajaților”, spune Robichaux.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook