Cum arăta Florin Cîțu în momentul arestării din Statele Unite

Autoritățile americane au pus la dispoziția Aleph News și Mediafax fotografia din dosarul penal în care a fost implicat premierul Florin Cîțu acum 20 de ani. Cîțu a fost arestat de autoritățile americane pe 3 decembrie 2000, după ce a fost prins conducând un automobil marca Ford sub influența băuturilor alcoolice.

Documentele obținute de cele două canale media îl arată pe Cîțu, în vârstă de 28 de ani la acea vreme, purtând ochelari și fiind îmbrăcat cu un tricou alb. Număr de caz: 23665. Nume: Florin Vasile Cîţu. Sex: Bărbat. Rasă: Alb. Înălţime: 1,73 m. Greutate:70,3 kg.

Actualul premier al României a fost ținut timp de două zile în Penitenciarul din Story County, apoi a fost eliberat contra unei cauțiuni de 1950 de dolari.

„Prima infracţiune (ST vs. Florin Cîțu) a implicat o acuzaţie de „operating a motor vehicle while intoxicated (OWI)”, prima infracţiune petrecându-se în Story County, la 3 decembrie 2000. Celălalt caz, tot din Story County, a fost iniţiat pe 19 august 2008, dar a fost respins pe 24 februarie 2009, aparent după ce domnul Cîţu nu a putut fi localizat pentru a primi notificarea procesului”, se arată în documentele oficiale americane.

Citește articolul complet pe Mediafax sau Aleph News.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook