Criza combustibililor| Șoferul lui Ronaldo a stat 7 ore la coadă pentru a alimenta Bentley-ul fotbalistului, dar a plecat tot cu rezervorul gol

Criza combustibililor| Șoferul lui Ronaldo a stat 7 ore la coadă pentru a alimenta Bentley-ul fotbalistului, dar a plecat tot cu rezervorul gol

Marea Britanie se confruntă cu creșteri mari ale prețurilor la combustibili, din cauza penuriei de șoferi de cisterne care duce la limitarea stocurilor benzinăriilor. În aceste condiții, britanicii s-au grăbit să-și alimenteze autoturismele, ceea ce a generat cozi enorme.

Fenomenul afectează pe toată lumea, indiferent de statut sau avere. Așa că șoferul pe care Cristiano Ronaldo l-a trimis să alimenteze Bentley-ul de 300.000 de dolari recent achiziționat a fost nevoit să aștepte aproape șapte ore la coadă, potrivit Daily Mail.

Mașina a ajuns într-o benzinărie din Wilmslow miercuri în jurul orei 14:00 și a rămas acolo timp de șase ore și 40 de minute, în așteptarea unei cisterne care să umple rezervoarele stației de alimentare. Într-un final, șoferul starului portughez a plecat fără să alimenteze.

„Cu toți banii lui, Ronaldo este în aceeași barcă cu noi”, spune o sursă citată de The Sun.

Impresionanta flotă de mașini pe care Ronaldo o deține devine inutilă în contextul crizei cu care se confruntă Marea Britanie, țară în care atacantul a revenit de curând, în poziția de jucător al Manchester United. Ferrari-urile, Lamborghini-urile și Rolls-Royce-urile internaționalului portughez vor aștepta, cel puțin pentru o perioadă, cuminți în garaj.

Benzinăriile din Marea Britanie se confruntă cu lungi cozi generate de clienții care se înghesuie să cumpere combustibil după ce companiile petroliere au anunțat că limitează livrările și închid anumite stații din cauza lipsei de șoferi care să conducă cisternele.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook