A fost lansat dispozitivul perfect pentru politicienii români: Tastatura copy-paste. Trei butoane numai bune pentru plagiat

A fost lansat dispozitivul perfect pentru politicienii români: Tastatura copy-paste. Trei butoane numai bune pentru plagiat

Ceea ce a pornit inițial ca o păcăleală de 1 aprilie se transformă în realitate. Poți să cumperi acum o tastatură copy-paste. Care doar asta face.

‘The Key’ se cheamă tastatura, este produsă de compania Drop și programată să facă doar două lucruri: Copy și Paste. Numai bună pentru politicienii de la noi, pentru doctoranzi și așa mai departe. Vine la timp pentru sărbători, din 13 decembrie încep livrările și costă 29 de dolari. Un cadou binevenit pentru cei cu vocație de plagiatori.

Un dispozitiv care se încadrează perfect în birourile demnitarilor români. Și ușor de trasportat până la cafenelele în care se realizează, de fapt, importantele lucrări de licență, masterat și doctorat numai bune de trecut în CV-urile care demonstrează capacitățile înalte care îi recomandă pentru funcțiile de conducere.

Toate cele 3 taste necesare redactării unui document care te pot duce pe culmile profesionale sunt prezente: un C pentru Copy, un V pentru paste, și o a treia tastă programabilă, pe care poți pune ce comandă vrei. Delete, de exemplu. În cazul în care lucrarea este prea complexă și ar putea să atargă atenția în mod nedorit.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook