Asupra tuturor virusurilor din istorie s-a intervenit imediat după debutul infectării, cu excepția SARS-Cov-2. Cum ar trebui modificat protocolul de tratament, în opinia medicului Ion Alexie

Asupra tuturor virusurilor din istorie s-a intervenit imediat după debutul infectării, cu excepția SARS-Cov-2. Cum ar trebui modificat protocolul de tratament, în opinia medicului Ion Alexie

Medicul infecționist Ion Alexie spune că protocolul actual pentru tratarea Covid ar trebui modificat, ținând cont de faptul că nu există încă un antiviral care să fie administrat imediat după depistarea infectării cu SARS-Cov-2. 

<<În toată istoria medicinei, infecțiile virale și toate celelalte infecții au fost și sunt tratate imediat după ce au fost diagnosticate și de multe ori chiar înainte de obținerea unui diagnostic pozitiv, când există doar o bănuială. Toate infectările virale încep cu faza virală, în care virusul, după ce a intrat în organismul uman, începe să se multiplice extraordinar de repede, înainte de a distruge celulele, țesuturile și, în anumite cazuri, provoacă decesul.

Datoria medicilor este să intervină imediat, în acestă fază virală, să distrugă virusul cât mai repede și să nu îi dea șansa să se multiplice.

În general, medicii au făcut asta cu toate virusurile din istorie, cu o singură excepție: virusul SARS-Cov-2.

În toată lumea s-au elaborat protocoale prin care singurul medicament care poate distruge virusul, și anume Remdesivirul, a fost aprobat să fie folosit doar spre sfârșitul fazei virale (faza de boală severă, când deja plămânii sunt afectați și când oxigenarea pacientului este deja scăzută) și nu la începutul ei, așa cum arată fotografia de mai jos.

În acest moment, niciun protocol din lume nu include un medicament care să acționeze asupra virusului de la începutul infectării.

În Israel, prof. Eli Schwartz a demonstrat că ivermectina a distrus SARS-Cov-2, analizând culturi virale și teste PCR.

Până acum nu au existat studii care să analizeze culturi virale provenite din secrețiile nasofaringeene de la bolnavii Covid, deci nimeni nu poate să spună dacă datele obținute au fost corecte sau nu.

Testele PCR pot produce confuzii, deoarece ele detectează virusul atât mort cât și viu. Dar prof. Schwartz a demonstrat că, după ce au luat ivermectină, la majoritatea pacienților virusul SARS-Cov-2 era mort, deci nu mai creștea în culturi, iar pacienții nu mai erau contagioși, chiar dacă testele PCR dădeau rezultate pozitive (de fapt, detectau virusul mort).

După ce am folosit ivermectina la foarte mulți pacienți și până nu apare un alt antiviral nou, care să poată fi folosit de la începutul infectării cu SARS-Cov-2, protocolul de tratament Covid ar trebui să fie modificat astfel:

1.Imediat după ce un pacient a fost diagnosticat pozitiv cu Covid să fie tratat, numai sub supraveghere medicală, cu ivermectină –  (cu exceptia gravidelor și a pacienților care iau anticoagulante pe baza de cumarol sau au alte contraindicații la ivermectină).

În acest fel, contagiozitatea pacienților va scădea, la numai câteva zile, și vor infecta mult mai puțini oameni din jurul lor.

Când va apărea un antiviral mai bun, care să poată fi folosit imediat după debutul infectării, acesta să fie adăugat la ivermectină sau să înlocuiască ivermectina.

În cazul celor care nu-și revin și la care se agravează boala, se continuă protocolul actual (Remdesivir, steroizi, Tocilizumab, anticoagulante, etc.).

2.În funcție de starea clinică a pacienților, medicii trebuie să aibă libertatea de a încerca și doze mai mari de steroizi, pentru că mulți pacienți prezintă o inflamatie foarte puternică a plămânilor, numită Pneumonie organizantă, care necesită doze foarte mari de steroizi (în general Solumedrol) timp de mai multe săptămâni, pentru salvarea pacienților.>>

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook