Asociația care a organizat vânarea ursului Arthur cere CNA-ului sancționarea tuturor canalelor mass-media care au publicat „informații false”

Asociația care a organizat vânarea ursului Arthur cere CNA-ului sancționarea tuturor canalelor mass-media care au publicat „informații false”

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a fost sesizat de Asociația „Târnava Mare”, cea care a organizat partida de vânătoare în timpul căreia prințul Emanuel von und zu Liechtenstein l-a ucis pe ursul Arthur. Președintele asociației solicită sancționarea posturilor de televiziune, posturilor de radio, presei libere și online pentru difuzarea de informații false.

Duminică, 9 mai, Marmureanu-Biro Leonard, președinte al Asociației „Târnava Mare”, a cerut CNA-ului sancționarea canalelor mass-media care au „vehiculat ipoteza” împușcării „celui mai mare urs din România și din Europa”, fără a avea „argumente științifice, afirmate de un activist de mediu”.

„În spațiul public din România în ultima perioadă s-a vehiculat ipoteza împușcării unui urs, cel mai mare din România și Europa, fară argumente științifice, afirmate de un activist de mediu. Vă precizăm că funcția de activist de mediu nu se regăsește în Clasificarea funcțiilor din România. Pentru dovada acesteia găsiți în spațiul public toate postările acestor posturi de televiziune, presei libere și online și a postărilor pe platforma Facebook”, susține Marmureanu-Biro Leonard.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook