Anthony Fauci, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” de The Guardian

Anthony Fauci, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” de The Guardian

Dr. Anthony Fauci este „cel mai sexy bărbat în viață”, în opinia cotidianului britanic The Guardian. În urma anunțului, internauții se întreabă dacă publicația s-a reorientat spre satiră. Fauci, în vârstă de 80 de ani, a primit titulatura neoficială prin intermediul unei postări pe Instagram care anunță noul film bazat pe viața epidemiologului american.

„Expertul în imunologie a fost impersonat de Brad Pitt și este văzut ca fiind ‘cel mai sexy bărbat în viață’,” scriu jurnaliștii de la The Guardian. „Acum, fenomenul pop culture este subiectul documentarului care îi poartă numele: Fauci.”

Documentarul, regizat de câștigătorii premiului Emmy, John Hoffman și Janet Tobias, a fost lansat vineri și spune povestea de viață a lui Fauci, care a rămas în funcție în timpul mandatelor a șapte președinți și a trecut prin două epidemii: HIV și Covid-19.

„Fundația popularității lui Tony este faptul că oamenii intuesc că este un om care spune adevărul”, spune Hoffman pentru The Guardian. „Tony este mesajul, într-o lume zgomotoasă. Oamenii simt că este mult zgomot, iar urechile lor încearcă să găsească mesajul, iar Tony este mesajul.”

Insă utilizatorii de Instagram nu au fost impresionați de laudele jurnaliștilor. „Este o glumă, mă gândesc”, a scris unul dintre ei. În timp ce altul se întreabă dacă a nimerit pe pagina The Onion, publicație de satiră.

Mai mult de 28.000 de oameni au semnat o petiție de pe Change.org, lansată la începutul pandemiei, care solicită People Magazine să-l numească pe Fauci „cel mai sexy bărbat în viață” în 2020.

Însă actorul Michael B. Jordan a fost câștigătorul de anul trecut.

Sursa: New York Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook