„Am crezut că mor”. Actrița Alyssa Milano descrie simptome „oribile” ale Covid-19

„Am crezut că mor”. Actrița Alyssa Milano descrie simptome „oribile” ale Covid-19

Alyssa Milano are chipul ascuns de un dispozitiv care o ajută să respire. Această fotografie, postată miercuri pe Instagram, a fost făcută pe 2 aprilie, explică fosta actriță din „Charmed”, la două săptămâni după ce a debutat boala. „Nu am fost niciodată atât de bolnavă. Totul m-a durut. Pierderea mirosului. Părea că un elefant se așezase pe pieptul meu. Nu puteam să respir. Nu puteam înghiți. Am pierdut 4 kilograme în două săptămâni.”.

Ea continuă: „Eram derutată. Nu aveam febră foarte mare. Dar durerile de cap erau oribile. Am avut toate simptomele coronavirusului ”. Alyssa Milano a făcut apoi două teste pentru Covid-19 care au ieșit negative. „Am făcut și un test serologic după ce mi-am mai revenit. Negativ.”.

„Sistemul de testare nu este infailibil”

La patru luni de la debutul primelor simptome ale bolii, vedeta în vârstă de 47 de ani suferă încă se resimte. „Amețeli, anomalii intestinale, ciclu neregulat, palpitații ale inimii, dificultatea respirației, pierderea memoriei pe termen scurt”.

A decis să facă din nou un test serologic. Acesta din urmă i-a confirmat că într-adevăr a dezvoltat anticorpi împotriva coronavirusului. „Am Covid-19. Să știți că sistemul nostru de testare nu este infailibil și că nu cunoaștem numărul adevărat de pacienți. De asemenea, vreau să știți că această boală nu este o glumă. Am crezut că mor. M-am simțit ca și cum aș muri”, a avertizat ea, anunțând că urmează să doneze plasmă, cu„ speranța că ar putea salva o viață”.

Ea încheie reamintind măsurile de prevenție: purtarea unei măști, spălatul mâinilor și distanțarea fizică. „Nu vreau să simtă nimeni ceea ce am simțit eu. Va iubesc pe toți (În afară de trolli. Doar pe oamenii drăguți).”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook