Actorul Kevin Spacey revine pe marile ecrane pentru prima dată după acuzațiile de hărțuire sexuală din 2017

Actorul Kevin Spacey revine pe marile ecrane pentru prima dată după acuzațiile de hărțuire sexuală din 2017

Kevin Spacey revine în lumea filmului pentru prima dată după acuzațiile de hărțuire sexuală din 2017. CNN confirmă informația conform căreia actorul va juca rolul unui detectiv în filmul italian „L’uomo Che Disegnò Dio”, regizat de Franco Nero. „L-am ales pentru că este un mare actor”, spune producătorul Louis Nero pentru CNN.

În legătură cu acuzațiile de hărțuire sexuală care au fost formulate împotriva lui Spacey, Nero spune că el crede că „sunt false”.

Spacey a fost aspru criticat în 2017, după ce actorul Anthony Rapp a declarat că a primit avansuri sexuale din partea starului american în 1986, când Rapp avea 14 ani.

„Sincer, nu-mi amintesc incidentul, au trecut 30 de ani de atunci. Dar dacă m-am comportat așa cum susține el, îi datorez scuze pentru ceea ce a fost o reacție nepotrivită caracteristică stării de ebrietate în care probabil mă aflam. Îmi pare rău pentru sentimentele provocate”, spunea Spacey în 2017.

Nero spune că, deși filmul este o producție italiană, replicile lui Spacey vor fi în engleză. Filmările au început deja, iar lansarea va avea loc anul viitor.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook