Trump către guvernatorii statelor: „O să arătați ca o gașcă de idioți. Trebuie să-i dominați pe protestatari”

Trump către guvernatorii statelor: „O să arătați ca o gașcă de idioți. Trebuie să-i dominați pe protestatari”

Într-o conferință telefonică cu guvernatorii statelor americane, președintele Donald Trump le-a transmis acestora că trebuie să-i „domine” pe protestatari și a făcut un apel ca forțele de ordine să fie „mai brutale”. A continuat să învinuiască „extremiștii de stânga” pentru escaladarea conflictelor și amploarea protestelor.

Trump și Procurorul General William Barr au folosit în mod repetat cuvântul „dominare” pentru a descrie cum ar trebui să acționeze forțele de ordine.

„Trebuie să dominați, dacă nu dominați vă pierdeți timpul”, a spus Trump, potrivit unei înregistrări obținute de ABC News.

„O să vă calce în picioare, o să arătați ca o gașcă de idioți. Trebuie să dominați”, a continuat Trump.

„S-a mai întâmplat și înainte, s-a mai întâmplat de nenumărate ori și au succes doar când sunteți slabi, iar majoritatea dintre voi sunteți slabi.”.

Trump le-a transmis că greșesc abordarea față de cei care jefuiesc magazinele. Le-a cerut să aplice legea, să-i aresteze și să condamne la 10 ani de închisoare pe fiecare individ reperat pe camerele de supraveghere.

El am mai spus că s-au mișcat foarte greu până să cheme Garda Națională. „Nu înțeleg de ce nu-i chemați – dar faceți o greșeală și arătați ca niște proști”.

„Acestia sunt teroriști”, a spus președintele despre protestatari. „Antifa și extrema stângă”.

 

 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook