55 de mașini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui. Traficul este blocat

55 de mașini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui. Traficul este blocat

Este carambol uriaș pe Autostrada Soarelui, traficul fiind blocat.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează, vineri, că pe Autostrada Soarelui nu a fost un singur eveniment rutier, ci trei distincte. ISU Constanța a transmis că au fost implicate în total 55 de mașini și 155 de persoane.

Astfe, potrivit Infotrafic, la km. 181, la limita dintre localitatea Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, a avut loc un accident între două mașini. Potrivit primelor informații, patru persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale.

La km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un alt accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, două persoane au fost rănite.

La km. 183, în zona municipiului Medgidia, sensul către Constanța, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule.

Potrivit bilanțului realizat de ISU Constanța, în evenimentele rutiere produse pe Autostrada București – Constanța au fost implicate 55 de mașini și 155 de persoane.

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, polițiștii le recomandă șoferilor și ruta alternativa București – DN3 – Constanța.

Șoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook