Weekendul ăsta, un festival dă viață cartierelor bucureștene: Street Delivery 2020 – Ediția de Pandemie

Weekendul ăsta, un festival dă viață cartierelor bucureștene: Street Delivery 2020 – Ediția de Pandemie
Foto: Street Delivery

Evenimentul manifest, la care mergi neîntrerupt din 2006 în București, se ține și în pandemie. Nu pe Arthur Verona, așa cum te-a obișnuit, ci se transformă într-un puzzle de proiecte răspândite prin cartierele orașului și recompuse online.

Timea Honț, coordonatoarea Street Delivery spune așa: „Anul ăsta dăm viață cartierelor păstrând distanța fizică, dar aducându-i pe oameni mai aproape de locul în care trăiesc, de imediata vecinătate. Ne dorim ca locuitorii Bucureștiului să gândească împreună soluții de îmbunătățire a vieții urbane, pentru a fi mai uniți si mai bine pregătiți pentru viitoare criză.

Rezoluțiile din izolare pot deveni soluții reale la problemele comunităților noastre. Tema de anul ăsta: ReSoluții pentru oraș!”

–Ai 3 zile de trasee culturale, de ateliere, proiecții de film pe acoperișiri, poezie, video mapping, vernisaje de artă stradală și concerte live în grădini.

–Poți să faci și schimb de plante sau să vâslești pe Dâmbovița. În toate plimbările tale prin oraș, vezi și super-muralele pregătite de artiștii grafici

–Anul ăsta poți participa la Street Delivery și de acasă: vei avea parte de dezbateri live online, tururi virtuale. Concertele sunt transmise și ele online, ca să fie loc pentru toată lumea.

Găsești mai multe detalii pe pagina lor oficială de Facebook.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook