“Visurile nu pot fi băgate în carantină” – uite câtă magie poate încăpea în 4 minute

“Visurile nu pot fi băgate în carantină” – uite câtă magie poate încăpea în 4 minute
de Iulia Maria Pârlea

Trăim cu frică, parcă nimic nu e sigur și totul se schimbă de la o zi la alta.

Clipul ăsta ne arată că oricât de dificile ar fi vremurile în care trăim, trebuie să rămânem mereu pozitivi și să ne gândim la zilele bune care urmează să vină.

Videoclipul este creat de Aris Katsigiannis, regizor și fotograf grec.

El spune că ideea provine din restricțiile impuse Greciei în vreme de pandemie.

Trăind în carantină, Aris și-a amintit de nenumăratele materiale video pe care le-a adunat din filmările din Grecia. Imagini  frumoase care puteau fi folosite pentru a crea ceva foarte puternic. Așa a început ideea pentru videoclipul „Visurile nu pot fi băgate în carantina”.

După ore nesfârșite de editare a făcut un videoclip care oferă tuturor un mesaj optimist, universal, potrivit căruia nu trebuie să lăsăm coronavirusul și toată situația asta să ne facă să uităm de aspirațiile, de dorințele noastre.

În imagini este povestea Greciei, dar și a oamenilor din întreaga lume care se confruntă cu această criză, suntem incluși și noi, românii.

Oameni din Portugalia, SUA, Italia, Nepal, Columbia, Grecia, Franța, Australia, Argentina, Coreea de Sud, Kazahstan, Chile, Anglia, Bolivia, Spania, Venezuela, România, Norvegia, Brazilia, Canada, Șerbia, Germania, India, Dubai, Ecuador, Rusia, Suedia, Olanda, Slovacia, Costa Rica, Liban, Hong Kong, Irlanda, Maroc, Cipru si Belgia își împărtășesc propriul mesaj pozitiv.

Hai să risipim pesimismul care a afectat întreaga lume!

Cu toții suntem speriați, confuzi și încercăm să combatem această criză în felul nostru, dar un lucru este sigur… visurile noastre nu pot fi băgate în carantină.

Să rămânem pozitivi și uniți… și vor veni zile mai bune.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook