VIDEO| Probleme cu alcoolul. A intrat în supermarket și a spart 500 de sticle

VIDEO| Probleme cu alcoolul. A intrat în supermarket și a spart 500 de sticle

Imaginile au fost filmate într-un supermarket din Hertfordshire, Anglia. O femeie intră în supermarket, se îndreaptă spre departamentul de băuturi și sparge sticlele, una câte una. Aproximativ 500. Într-un final intervin agenții de pază, care o imobilizează pe autoarea „atentatului”.

Fără să scoată vreun cuvânt și cu o expresie neutră pe față, și-a descărcat furia pe sticlele din raftul supermarketului. Prezentatorul TV Lee Clark se afla din întâmplare în respectivul magazin și a urmărit spectacolul live. „A fost nemaiîntâlnit. N-am mai văzut ceva asemănător în viața mea. Nu a spus nimic, nu exprima nimic. Un bărbat i-a spus să se calmeze și ea a aruncat o sticlă spre ea”, a declarat el pentru The Sun.

Polițiștii au intervenit într-un final și au arestat-o pe agresoarea sticlelor. A fost întâi transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale, fiind rănită în zona mâinilor. Semn că sticlele au ripostat într-o oarecare măsură. „A fost spitalizată pentru a-i trata rănile de la mâini, iar acum se află în custodia poliției”, spune purtătoarea de cuvânt al departamentului de poliție din Hertfordshire.

Sursa: TAG24

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook