VIDEO| Petreceri ilegale în izolare. Polițiștii găsesc participanți ascunși sub pat sau închiși în baie

VIDEO| Petreceri ilegale în izolare. Polițiștii găsesc participanți ascunși sub pat sau închiși în baie

În ajunul noii izolări naționale, Departamentul de Poliție al regiunii Leicestershire din Marea Britanie a lansat săptămâna trecută un videoclip realizat în timpul unei intervenții ale forțelor de ordine la o petrecere privată organizată în Leicester, în ciuda restricțiilor legate de epidemia de coronavirus. În timpul inspecției, petrecăreții au fost găsiți închiși în baie sau ascunși sub pat.

Petrecerea, la care au participat în total peste 30 de persoane, a avut loc în octombrie.

„Te-am descoperit. Poți să ieși. Trebuie să fie cald acolo jos! Transpirați acolo, haideți! ” spun polițiștii către petrecăreții care se ascundeau sub pat. „Nu transpir, doar dorm”, răspunde unul dintre ei.

Organizatorul petrecerii a fost amendat

„Adesea, agenții mei se ocupă de petreceri sau adunări, organizate de oameni care cred că sunt deasupra legii și sunt dispuși să riște să răspândească virusul”, a spus adjunctul secției de poliție, Kerry Smith, conștient, totuși, că majoritatea cetățenilor sunt responsabili în fața Covid-19.

„Fără cooperarea cetățenilor nu putem contracara epidemia… deși abordarea noastră a fost întotdeauna de a implica și încuraja oamenii, acum suntem într-o poziție în care trebuie să aplicăm legea împotriva celor care își asumă aceste riscuri. Oricine încalcă regulile riscă o amendă de 10.000 de lire sterline”.

Sursa: 7sur7

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook