VIDEO| Directorul unei companii americane, concediat după ce a jignit un adolescent gay îmbrăcat în rochie

VIDEO| Directorul unei companii americane, concediat după ce a jignit un adolescent gay îmbrăcat în rochie

CEO-ul companiei americane de servicii medicale la distanță VisuWell a fost demis după o dispută cu un adolescent american îmbrăcat în rochie. Clipul doveditor a fost realizat în timpul balului de absolvire la care Dalton Stevens (18 ani) participa alături de colegii săi.

Imaginile, filmate de iubitul lui Stevens, Jacob Geittman, au fost intens distribuite pe rețelele de socializare și au dus la concedierea lui Sam Johnson, în vârstă de 46 de ani.

„Arăți ca un idiot”, i-a spus Johnson tânărului, care afirmase că este „superb”.

Geittman a declarat pentru WKRN că iubitul lui a ales să poarte acea rochie roșie pentru că era o ocazie specială pentru cuplu. „M-a invitat să-l însoțesc la bal. Și a decis să poarte o rochie, iar eu am fost de acord. I-am spus că o să arate bine în ea”.

„Eram foarte sigur pe mine”, a spus Stevens. „M-am simțit frumos, m-am simțit excelent”.

La scurt timp după ce videoclipul a devenit viral, VisuWell a emis un comunicat în care anunța concedierea lui Johnson. „Condamnăm în mod clar comportamentul lui Sam Johnson [..] Consiliul de conducere a VisuWell a decis să îl înlăture pe Johnson din funcția de CEO”.

Adolescenții susțin că Johnson s-a apropiat de grupul lor și a făcut remarci homofobe la adresa lui Stevens. I-a spus că „arată dezgustător”, „ridicol” și că „nu ar trebui să poarte o rochie”.

Fostul director neagă altercația și spune că videoclipul a fost modificat la montaj.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook