VIDEO| Diana Șoșoacă, petrecere cu muzică patriotică și dedicații pentru Iohannis și Arafat. Restricțiile Covid au fost încălcate

VIDEO| Diana Șoșoacă, petrecere cu muzică patriotică și dedicații pentru Iohannis și Arafat. Restricțiile Covid au fost încălcate

Diana Șoșoacă, senator din partea AUR, a încălcat regulile de distanțare socială în timpul unei petreceri organizate vineri seară. Imaginile au fost transmise live de Șoșoacă, pe contul de Facebook, unde și-a îndemnat urmăritorii să „se trezească odată”. Petrecăreții au cântat melodii patriotice ca ”Noi suntem români” sau ”Treceți batalioane române Carpații”.

Nu puteau lipsi nici dedicațiile de la o astfel de petrecere. „Pentru că tot suntem live pe Facebook, vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat”, a spus Șoșoacă. „Hai, bagă-i ceva de români, de români” – și, la comandă, încep acordurile piesei „Noi suntem români” (min. 7:00).

Nu a fost uitat nici Iohannis, la adresa căruia au fost realizate pe loc versuri aproape neinteligibile. „Iohane, Iohane, ce mai faci tu [..] Cu schiurile umbli, frate, Carmen te caută-n spate” (min. 9:30).

Regulile impuse pentru combaterea epidemiei nu permit organizarea de petreceri, iar participanții ar putea fi amendați, în baza legii.

Posted by Diana Iovanovici-Șoșoacă on Friday, February 5, 2021

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook